Topchoice laminaatvloeren

col 1100

Laminaatvloeren

De voordelen van een laminaatvloer zijn onmiskenbaar. Laminaatvloeren zijn slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, het verkleurt niet en niet in de laatste plaats Top-choice zijn makkelijk zelf te plaatsten. Het fijne van een laminaatvloer is ook dat deze op nagenoeg iedere ondergrond aan te brengen is. Laminaat is simpelweg een perfecte vloer in iedere woning en praktisch elke ruimte. Het assortiment laminaatvloeren van Top-choice heeft eigentijdse houttinten, bijzondere steen en beton looks in een keur aan kleurnuances. Door een innovaties rijmloos kliksysteem ontstaat een supersterke, stabiele verbinding. In deze vloeren komen daarom geen hoogteverschillen voor. Het kliksysteem heeft namelijk een nivellerende werking. Zeker bij betonnen vloeren is dat een must. De hoge kwaliteit van Top-choice laminaatvloeren bestaat uit een extra slijtvaste toplaat van melaminehars verzend met siliciumpoeder (silicium is een keiharden en slijtvaste steensoort).

Daarnaast is de basisplaat een vochtbestendige High Density Fiberboard (HDF). Het is natuurlijk belangrijk dat u bij het leggen en het onderhoud de instructies op de bijgesloten handleiding volgt. Daarin staat tevens aangegeven welke gereedschappen en materialen u nodig heeft bij het leggen. Met een laminaatvloer van Top-choice weet u zeker dat u een alleszins redelijke prijs betaald en meestel voordeliger dan bij de bouwmarkten! U krijg bovendien tot wel 25 jaar garantie.

Laminaat dus ook de vloeren van Top-choice worden geleverd in verschillende gebruiksklassen. Om te kijken welke laminaatvloer het beste bij uw gebruiksintensiteit past is een speciale tabel voor gebruiksklassen. U vindt deze terug op de verpakking van het laminaat.

  • AC1 Klasse 21 voor licht gebruik.
  • AC2 klasse 22 voor normaal gebruik
  • AC3 klasse 23/31 voor intensief gebruik / licht commercieel gebruik
  • AC4 klasse 32 voor zwaar gebruik / normaal commercieel gebruik
  • AC5 klasse 33 voor zeer zwaar gebruik / intensief commercieel gebruik
© Top-choice 2017 Top-choice