Over Top-choice

col 6100

Uw keuze voor een nieuwe vloer…

De eigenschappen van een nieuwe vloer moeten passen bij uw manier van leven, u bent immers opzoek naar een vloer die past bij uw persoonlijke smaak en stijl van wonen. uw keuze wordt bepaald door de levensduur, onderhoud, prijs en kwaliteit. Top-choice heeft al sinds 1981 ervaring met zorgvuldig samenstellen en produceren van vloeren en karpetten. Door deze lange ervaring weten wij als geen ander waar een parket, laminaat of pvc vloer aan moet voldoen. En ook voor karpetten (vloerkleden) bent u bij ons aan het goede adres.

Top-choice maakt het kiezen van de vloer van uw dromen een stuk eenvoudiger.

Of u nu kiest voor een karpet, parketvloer, laminaat of pvc vloer, de vloeren van Top-choice zijn volledig afgestemd op uw wensen. Top-choice heeft de vloer die aan uw verwachtingen voldoet en waarbij u zicht thuis voelt. Wij hebben de vloer die u als “beste koop” ervaart.

Met iedere Top-choice vloer haalt u een kwalitatief hoogwaardige product in huis voor een gunstige prijs en met u vertrouwen op onze uitstekende service.

Top-choice is uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Ga naar contact, gebruik het web-formulier en wij zullen u in contact brengen met de voor u dichts bijzijnde dealer.

cropped-header-topchoice-new.png

© Top-choice 2017 Top-choice